iiyama x ECV esports

iiyama ondersteund ECV esports sinds 2018 met de gaming-monitoren die onze esporters nodig hebben om maximaal te presteren. Ook dit jaar tekenen beide bedrijven de samenwerking voor een nieuw esports jaar. De samenwerking bestaat uit een co-creatieve partnership. Dit betekend dat we samen afspraken maken voor het gehele jaar en als team scherp kijken naar de kansen die de bewegelijke gaming industrie de collaboratie biedt.

Rozano de Kuijer | Senior Accountmanager iiyama

Wij zijn blij dat we de partnership in 2021 kunnen continueren. Dankzij deze samenwerking zijn we o.a. in staat om ECV esports te ondersteunen tijdens (online) events en ervoor te zorgen dat de esporters kunnen trainen met behulp onze monitoren, die voorzien zijn van de nieuwste technologie├źn. Verder geeft dit ons de kans om de G-Master Gaming monitoren bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Sidney Lehmann | mede-eigenaar ECV esports

Het is erg fijn om de partnership te verlengen voor beide ondernemingen. We kennen elkaar inmiddels erg goed en weten van elkaar welke doelen moeten worden behaald. Door lange termijn relaties aan te gaan kun je veel van elkaar leren. Hoe meer je deelt met elkaar, hoe meer raakvlakken je kan vinden om elkaar te versterken. Gaming of esports, heeft veel uitleg nodig om de doelgroep op de juiste manier te raken. Een co-creatieve samenwerking werkt met die reden erg goed.

Banner Image
Bekijk ze allemaal hier!