11-02-2022: BenQ start samenwerking met ECV esports

ECV esports is trots om aan te kondigen dat BenQ als 2e hoofdsponsor aansluit bij het esports team. BenQ versterkt het team middels de juiste beeldschermen waarin verzekerd wordt dat de esporters maximaal kunnen presteren op het visuele aspect.

Over BenQ:
In de loop der jaren heeft BenQ zich ontwikkeld als hoofdrolspeler op het gebied van LCD-monitoren, Digital Signage Displays, projectoren en interactieve flatpanels. Door vooruitstrevend te denken en altijd sterk te streven naar de fusie van technologie met lifestyle is BenQ één van de vroegste pioniers in de digitale revolutie. BenQ verbetert wereldwijd het dagelijks leven met innovatieve producten en technologieën die conventies breken en de wildste fantasieën ontstijgen.


In de gaming-industrie positioneert BenQ de volgende 2 brands in de markt: Mobiuz en Zowie.


Iedere brand heeft vanuit BenQ heeft een eigen doel. Mobiuz gaming in het algemeen en Zowie voornamelijk gericht op de high-end users(esports).

Danny Neijs, Business Director BenQ Benelux:

Ik zie de samenwerking met ECV esports als een waardevolle toevoeging op de missie van BenQ: ‘In de loop der jaren heeft BenQ zich ontwikkeld als hoofdrolspeler op het gebied van LCD-monitoren in de gaming wereld. Met onze Mobiuz en Zowie monitoren proberen we gamers te helpen om tot het uiterste te gaan.  Daarom is het zo belangrijk dat de talenten van ECV hun skills verder kunnen ontwikkelen. Wij van BenQ zijn trots op deze samenwerking omdat wij op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de prestaties van deze talenten.”

Jim Lehmann, oprichter en mede-eigenaar van ECV esports:

“Het is mij een waar genoegen dat ik met BenQ kan samenwerken. De producten die BenQ in de markt brengt zijn van toegevoegde waarde van het team. Met BenQ aan onze zijde kunnen wij de wereldtop bestormen en het uiterste uit onze talenten halen. Op naar een succesvolle samenwerking!”