Grand hotel Huis Ter Duin: RL Racing en ECV esports tekenen voor een samenwerking.

Het eerste project waar beide partijen de tanden in gaan zetten heet “Racemakkers”. Een initiatief van RL Racing. Een nieuw online raceprogramma waar Olav Mol & Jack Plooij simracen met diverse BN-ers.

Nadat we elkaar hebben leren kennen op het circuit van zandvoort, zijn we een half jaar later racemakkers geworden. Deze samenwerking bestaat zuiver uit toegevoegde waardes. We kijken met veel plezier en vertrouwen naar de toekomst. More to come! Aldus, Frans Boot, Tim Laurs en Rob Laurs van RL Racing.

Jack Plooij – Erg gaaf dat we na een paar afleveringen Racemakkers een sterke partner als ECV esports aan board krijgen. Wat begonnen is als een jongensdroom om met vrienden te kunnen racen gaat steeds meer professionele vorm krijgen. Ik hoop dat we samen nog heel veel mooie Racemakkers  gaan maken en dus gaan groeien op het gebied van Esports tot een internationale, nieuwe, (Covid-19 veilige) standaard op gebied van “Meet, Play, have Fun”.

Samenwerken en elkaar in je kracht zetten is iets waar we altijd naar streven. Als broers hebben we de natuurlijke gewoonte om van elkaar te willen winnen. De basis van het bedrijf, de motor die de energie geeft om iedere dag een betere versie van onszelf te willen zijn. Bij samenwerkingen is het essentieel dat deze natuurlijke drive aanwezig is zodat we elkaar voortdurend blijven triggeren om te verbeteren. Vertellen de gebroeders (Jim en Sidney) Lehmann.

Seizoen 1 deelnemers:

 1. Jack Plooij
 2. Olav Mol
 3. Jan Lammers
 4. Rob van Someren
 5. Ferri Somogyi
 6. Sidney Samson
 7. Gaston Starreveld
 8. Rick Winkelman

Gasten seizoen 1:

 1. Giel Beelen
 2. Rintje Ritsma
 3. Bas Nijhuis
 4. Raymond van Barneveld
 5. Humberto Tan
 6. Jan Joost van Gangelen

https://rlracing.nl/