Woensdag 03-06-2020 Alphen aan den Rijn. Boaz Elzinga heeft vandaag zijn esports contract getekend bij ECV esports. Boaz speelt Fortnite en is met een leeftijd van 13 jaar de jongste esporter ooit bij ECV esports met een officieel contract. De gemiddelde leeftijd van het deelnemersveld van afgelopen WK Fortnite was 15 jaar. Boaz heeft met zijn jonge leeftijd en huidig talent een groot voordeel om zichzelf te ontwikkelen tot een kampioen. Boaz is niet alleen op digitaal veld sportief. In april 2019 was hij de nummer 2 Judoka van Nederland.

https://www.instagram.com/ecvboaz/


Boaz, een jongen die talent uitstraalt. Hoog niveau sporten en hoog niveau esports. Naast dat hij talent heeft is zijn drive om te presteren een pracht om aan te zien. Als manager en coach kan ik hier alleen maar van genieten. Een mooie toekomst gaan we tegemoet! Aldus Jim Lehmann