In de afgelopen maanden hebben wij met heel veel plezier samengewerkt met Sepp in verband met de FIFA cursus. Wij hebben een gedreven jonge gamer ervaren met ontzettend veel potentie. Sepp Krebbers is 14 jaar, heeft een groeiend YouTube kanaal en is echt zichzelf. Zijn inzet vertaalt hij in progressie, heeft passie om te willen verbeteren en heeft laten zien dat hij doorzettingsvermogen heeft. Dit is de reden dat Sepp Krebbers en ECV esports samen hebben besloten de handen ineen te slaan. ECV ondersteunt Sepp de komende jaren binnen zijn ontwikkeling.

Sepp Krebbers

Heel erg trots om bekend te mogen maken dat ik een contract heb getekend bij @ecvesports?? Vanaf nu wordt ik ondersteund door ECV in mijn ontwikkeling. Ik kijk uit naar de samenwerking en we gaan er wat moois van maken!???

Sidney Lehmann

Ik ben heel erg blij dat we Sepp kunnen ondersteunen in zijn toekomst. Sepp heeft een bepaalde gedrevenheid die ik terugzie in het verleden bij veel andere gamers waar wij mee hebben samengewerkt. Hij heeft een leeftijd waar alles nog mogelijk is en maakt grote stappen op media gebied. Sepp heeft de cursus doorlopen en laat zien te groeien als speler op FIFA gebied. Met de ervaring die wij binnen ECV hebben gaan we Sepp ondersteunen binnen zijn carriere.

YouTube kanaal:  https://www.youtube.com/c/SeppKrebbers
Instagram: https://www.instagram.com/seppkrebbers/