Vandaag verwelkomen wij Dennis van Beek. De nieuwe esporter bekend binnen de scene als Dennis de Mennis, is 17 jaar en maakt een transfer van “Les combattants” naar ECV esports. Dennis heeft in de afgelopen maanden de cursus doorlopen en significante stappen gemaakt waardoor hij opvalt bij het management. In het dagelijks leven is Dennis KNVB scheidsrechter binnen het amateur voetbal.

Dennis van Beek

Nadat ik mijn jarenlang favoriete game Call of Duty inruilde voor FIFA kwam ik er snel achter dat het spel mij goed lag. Mijn scores in de Weekend League gingen snel bergopwaarts en dit jaar wist ik mijzelf ook te bewijzen in de qualifiers. Omdat ik graag persoonlijk coaching wilde ben ik ingestroomd in de cursus van ECV eSports. Nu ben ik ECV eSports heel erg dankbaar dat ik een contract heb mogen tekenen. We gaan er de komende tijd alles aan doen om ons als team naar een hoger niveau te tillen.

Sidney Lehmann Manager FIFA esports

Ik heb in de afgelopen maanden Dennis mogen leren kennen als een speler met potentie. Dennis past bij de huidige selectie en heeft een persoonlijkheid wat aansluit bij de visie van ECV. Open, gedreven, critisch op zichzelf en altijd willen winnen.