Vandaag maken we bekend dat Joas Drost, speler van KV Mechelen, heeft getekend bij ECV. Joas speelde afgelopen jaar in de Proximus ePro League en blijft speler bij KV Mechelen.

Joas Drost

“Na mijn eerste aanraking met esports door in zee te gaan met KV Mechelen, wilde ik mezelf via de cursus naar een hoger niveau tillen. Uiteindelijk heb ik nu een contract bij ECV mogen tekenen waar ik heel dankbaar voor ben. De komende tijd gaan we als team er alles aan doen om ons te ontwikkelen en nationaal en internationaal te presteren.”

Sidney Lehmann

“Ik heb Joas leren kennen in de afgelopen maanden als een gedreven gamer met inzet! Het is een genot om te zien dat Joas in staat is om de kennis uit de cursus op te pakken en eigen te maken, er is meer diepgang in zijn spel te zien. Met een leeftijd van 17 jaar, zijn huidige niveau en zijn ervaring bij KV Mechelen, past Joas goed binnen het team van ECV. Alle vertrouwen dat Joas zich blijft ontwikkelen.”

Recentelijk won Joas de Edivisie open!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

IN DE REBOUND! @joas.drost_ speelt twee keer in een week de finale van een eDivisie Open Series! Maandag (helaas) verloren tegen @bryanhessing, en nu zelf met de winst er vandoor gaan! Hij mag bepalen waar het inschrijfgeld naar toe gaat! Schrijf je nu in voor donderdag via eDivisie.nl en wie weet zien we jou donderdag in de finale ?

Een bericht gedeeld door Offici├źle eDivisie account (@edivisie) op