PERSBERICHT: Fysieke training voor esporters

Habfit heeft de afgelopen maanden met ECV esports intensief samengewerkt om een programma te realiseren speciaal voor esporters.

ECV esports staat al jaren bekend om een gezonde en positieve aanpak bij de ontwikkeling van esporters. Om een topsportomgeving te creëren voor hun talenten zijn de juiste randvoorwaarden nodig. Habfit helpt daarbij. Habfit is een bedrijf wat gelooft in de juiste sport habits, om zo je lichaam fit en vitaal te houden. Door de samenwerking met Habfit kan ECV esports nog betere randvoorwaarden realiseren om talent gezonder naar de top te brengen. Een perfecte combinatie waarbij lichamelijke gezondheid bijdraagt aan een sterke mentale weerbaarheid.

Sidney Lehmann ECV esports & Sebastiaan Vrijland Habfit

Sidney Lehmann, mede eigenaar, ECV esports over de samenwerking:

Ik ben heel erg blij dat wij als ECV esports, een opleidingsinstituut voor esporters, samen met Habfit onze spelers kunnen voorzien van de speciale fysieke training. Het is een no-brainer dat je lichaam fit moet zijn om te kunnen presteren. Met Habfit, sporten wij interactief via een livestream. Met de open en gedreven houding van beide organisaties hebben we een oefenprogramma weten te realiseren, specifiek gericht op esporters.

Habfit is professioneel in het creëren van sportgewoontes binnen de huidige maatschappij. Habfit doet dit op een innovatieve manier en met een no excuse beleid. Doordat het interactief is, via een livestream op je telefoon of laptop, is het uitvoerbaar waar en wanneer jij maar wilt. Wij zorgen ervoor dat er continuïteit in bewegen wordt gerealiseerd waardoor de prestatie en balans van een persoon wordt verbeterd. Habfit heeft al diverse bedrijven, sportteams en individuele mensen (sporters) met succes begeleid in het creëren en behouden van beweeggewoontes.

ECV esports is al meer dan 16 jaar toonaangevend binnen de esports industrie. Talent voor verschillende games wordt gescout voor een team wat wordt opgeleid tot volwaardige professionals. ECV heeft voor meerdere eredivisieclubs, internationaal en nationaal esporters gescout en opgeleid.

Wil jij als esporter graag een keer mee sporten met de esporters van ECV? Klik hier.

www.habfit.nl
www.ecvesports.nl

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sidney Lehmann: 06-37649896 of via sidney@ecvesports.nl