iiyama en ECV esports tekenen samen voor een verlenging van de huidige partnership. Al sinds 2008 voorziet iiyama ECV van gaming monitoren, die essentieel zijn om te presteren op het hoogste niveau. De samenwerking heeft in de afgelopen jaren verschillende creatieve projecten in de markt gezet. Wij zijn enorm verheugd om de partnership voort te zetten!

Renuka Malaha Marketing iiyama
In de afgelopen 3 jaar verzorgt iiyama met veel plezier de beeldschermen voor de ECV esporters van de 21ste eeuw. Met trots zetten wij deze prettige samenwerking voort in 2020 en zelfs gedurende deze vreemde dagen weten wij wat moois te maken met onze digitale creativiteit. Op naar de toekomst!!

Jim Lehmann
“We zijn enorm trots op de samenwerking met iiyama. De teams achter de schermen staan altijd open voor nieuwe idee├źn waarin wij als bedrijven elkaar enorm aanvullen.”

Foto uit 2018: Jeffry Pettinga – Sales Director Europe en Jim Lehmann