Donderdag 20 februari 2020, Damon tekent zijn esports contract bij ECV esports. In de afgelopen maanden is er intensief samengewerkt met Delano Limaheluw met een plek in het ECV FIFA team als resultaat.

“Met een leeftijd van 19 jaar is Damon een fantastisch FIFA talent wat perfect past binnen de huidige samenstelling van ons FIFA team. Damon heeft een enorme drive en doorzettingsvermogen waar ik veel van verwacht, aldus Sidney Lehmann”

“Van kleins af aan droomde ik er altijd al van om een professionele gamer te worden en dankzij de kans die ECV mij nu biedt is het de droom werkelijkheid geworden. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de coaches en andere jongens binnen ECV samen te werken en hoop samen veel successen te kunnen behalen, aldus Damon de Best”

Volg Damon op social media:

www.youtube.com/damondebest
www.instagram.com/damondebest
www.twitter.com/damondebest