Hoe leer ik om een FIFA esports professional te zijn?

Door de opkomst van de eDivisie dromen velen van een carrière als FIFA esporter. Maar wat komt er bij kijken om FIFA esporter te zijn? Stel je bent goed in FIFA, wat dan, wat kan je doen om de volgende stap te zetten? Hoe kan je vanuit je slaapkamer door ontwikkelen naar esports professional? Het antwoord op die vraag kom je te weten binnen deze cursus.

In de cursus FIFA esports geven Delano Limaheluw (35) en Sidney Lehmann (38) de tools mee om je te ontwikkelen als gamer. In drie maanden tijd wordt je op mentaal, fysiek, game en social media gebied gecoacht. In de cursus zijn ouders onderdeel van het traject en leren de gamers dat communicatie de sleutel is naar succes.

Alle aspecten komen aan bod die volgens Delano en Sidney noodzakelijk zijn als esporter. De aftrap wordt op vrijdag 7 februari gehouden in de Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn in combinatie met ouders.

Alle details staan op onze: Cursus FIFA esports pagina