Donderdag 15-08-2019 – In het afgelopen jaar hebben Fortuna Sittard en ECV esports samengewerkt wat heeft geresulteerd tot een continuering van de samenwerking voor nog eens 3 jaar.

“Op verschillende vlakken is er intensief samengewerkt,” vertelt Jim Lehmann.

“Denk aan de eDivisie invulling met Renzo Oemrawsingh, inhoudelijke informatieve esports events, tot het ondersteunen van de ontwikkeling van de esports room in het stadion. De komende jaren gaan wij wederom samenwerken en zorgt ECV voor de juiste speler(s) uitkomend voor Fortuna Sittard esports.

Nogmaals, ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg trots ben dat we de komende 3 jaar wederom gaan samenwerken. Ik wil hierbij Fortuna Sittard, de club bedanken voor het vertrouwen wat we samen hebben opgebouwd in het afgelopen jaar. Nick Verheijen en Jesse Smedts bedankt ik hierbij tevens voor een open en positieve samenwerking in het afgelopen jaar, op naar 3 nieuwe mooie jaren!”