ECV esports sluit partnership met Esports Game Arena

Esports Game Arena is een evenementenlocatie en bar waar je andere gamers kan ontmoeten en esports kan beleven. Op de locatie kan meer dan alleen gamen. Je kan er ook poolen, board games spelen, VR ervaren en een wedstrijdje darten! Oftewel een ideale locatie om eens gezellig naar toe te komen met al je vrienden.

Naast alle gezelligheid, gaat ECV esports op locatie er voor zorgen dat de getalenteerd gamers gescout en ontwikkeld kunnen worden naar professioneel niveau.

Thomas Runhart, eigenaar van Esports Game Arena

“Dagelijks zien we hier getalenteerde esports spelers bij elkaar komen om gezellig met elkaar te gamen, maar ook om grotere toernooien te spelen. Met ECV esports geven we deze spelers de mogelijkheid om naar een hoger niveau te komen. Hiermee hopen we een sterkere fundering van esports in Nederland te creëren, zodat we ook op internationaal niveau met de top mee kunnen doen.”

Jim Lehmann, eigenaar ECV esports

“Wij willen de organisatie van Esports Game Arena bedanken voor deze mogelijkheid. Het publiek wat af komt op locatie past perfect bij onze doelstellingen. Om talent te ontwikkelen en de wereld van esports te doen groeien. Door deze samenwerking, gaan beide partijen hun volgende stap zetten in de gaming industrie.”