Ben jij de esporter van de toekomst? 

Dit is jouw moment! Je krijgt minimaal 4 sessies om te laten zien hoe goed jij bent. Wij nemen echt even de tijd om je skills te checken en je persoonlijk te leren kennen. Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor het professionele Fortnite team van ECV esports!

Duur:  +/- 2 uur
Locatie:  Skybox ECV esports in het AFAS Stadion.

Je wordt ingedeeld in een heat, dit betekent dat we iedereen opdelen in groepen. Iedere heat heeft een eigen startijd en duurt ongeveer twee en een half uur. Bij aankomst wordt jij en je supporter(s) ontvangen in de receptie van het AFAS stadion. Eenmaal binnen en aangekomen in de skybox, introduceren wij ons en ook de professionals die aanwezig aan.

Waar letten we op en waar zijn we naar op zoek?

  1. Game skills
  2. Persoonlijkheid en uitstraling
  3. Motivatie

“Anderhalve week voor de selectiedag ontvang je informatie hoe laat jij kan gaan starten.”

– Je mag maximaal 2 personen meenemen die je komen supporten
– Je mag alles vastleggen op camera!
– Eigen controller, muis en of toetsenbord is toegestaan
– Onder de 16 middels toestemming van ouders

Boek je ticket in de shop!