Alkmaar, 02-04-2019

Speedseats is vanaf vandaag partner van ECV esports. Guy Bellekens en Jim Lehmann tekenen samen voor de samenwerking. Het kantoor van ECV esports is inmiddels voorzien van Speedseats stoelen en heeft daarmee een complete make-over ondergaan. De stoelen van Speedseats voorzien onze esporters van het beste comfort wat ten goede komt van hun game-prestatie.

Quote Guy Bellekens eigenaar Speedseats

“Ik ben blij dat we samenwerken als partners, ECV en Speedseats staan bekend om hun positieve uitstraling. De samenwerking vind ik erg belangrijk. We versterken elkaar en er ontstaan daardoor nieuwe mogelijkheden.”

Jim Lehmann

“Ook ik ben heel erg blij dat wij Speedseats als partner mogen verwelkomen. Speedseats past bij ECV en heeft fantastische producten, wat echt ten goede komt van gamers. Een juiste stoel is van groot belang en onderdeel om op het hoogste niveau te gamen. De locatie in Alkmaar is met de komst van de stoelen compleet veranderd en ook bij onze gamers thuis komt een Speedseats stoel om te zorgen voor de beste omstandigheden.”