Hoofddorp 20 maart 2019

Op het kantoor van iiyama tekenen Rozano de Kuijer en Jim Lehmann voor een nieuw jaar partnership, G-MASTER powered by iiyama. iiyama is één van de grootste computermonitor fabrikanten ter wereld. Bij het ontwikkelen van haar producten richt iiyama zich op efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker.

Rozano de Kuijer / Senior Account Manager iiyama International

“Wij zijn blij om de huidige samenwerking in 2019 te kunnen voortzetten, omdat wij als iiyama inzien dat esports groeit en de gamer een belangrijke doelgroep is om mee in contact te blijven. De sponsoring van onder andere een aantal nieuwe gaming monitoren zorgt ervoor dat jonge talenten zich verder kunnen ontwikkelen en het maximale resultaat kunnen behalen tijdens het beoefenen van esports.”

Jim Lehmann / Mede-eigenaar en oprichter ECV esports

“Ik ben ontzettend trots en blij met het vertrouwen van iiyama. Na een succesvolle samenwerking waarin we al een jaar spelen op de game schermen van Iiyama, gaan we de samenwerking dit jaar naar een next level brengen.”

Eén reactie

  1. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this website.
    I am hoping to check out the same high-grade blog posts from
    you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to
    get my own, personal website now 😉