ECV esports neemt Fortnite coach aan!

Esports is booming! Elke dag worden er nieuwe talenten ontdekt. Bij ECV esports trainen wij zeer gedisciplineerd om die nieuwe talenten te laten ontplooien. Naast belangrijk management is het ook belangrijk om in het spel zelf, de puntjes op de “i” te kunnen zetten. Sinds anderhalf jaar richt ECV esports zich op Fornite. Vanaf heden zal Matias “Matson” Dijkstra(26) als professionele coach ingezet worden bij ECV esports. Hierdoor worden de professionele spelers van ECV esports, voorzien van extra begeleiding om zichzelf nog beter voor te bereiden op de wedstrijden.

Jim Lehmann, oprichter ECV esports:
“Ik ben erg te spreken over Matias. Hij is professioneel, volwassen en communicatief sterk. Hierdoor weet ik dat hij gerespecteerd zal worden als coach door de Fortnite community. Doordat hij aan de slag gaat bij ECV esports, kan hij zichzelf goed ontwikkelen als coach. Daarmee waarborgt hij een lange toekomst in de gaming-industrie. Uiteraard was dit allemaal niet mogelijk zonder onze sponsoren: @Targus @LogitechG en @Finmaster”.

Matias Dijkstra, Fornite coach ECV esports:
“Ik ben Matias Dijkstra, vanaf vandaag sta ik bekend als de professionele Fortnite coach van ECV esports. Daar zal ik de professionals voorzien van kennis en ervaring om de wereldtop te kunnen bestormen. Door het analyseren van hun wedstrijden en het optimaliseren van hun talenten, weet ik zeker dat we met ECV esports op het Fornite wereldpodium thuis horen.

Van jongs af aan merkte ik al dat ik graag mensen wil helpen. Ik kan mijn eigen kennis en ervaring op het gebied van Fortnite inzetten om andere esporters te helpen, dat is een droom die uitkomt.

Naast dat ik coach ben bij ECV esports, ben ik nog steeds actief als esporter op het hoogste niveau van Nederland. Ik heb onlangs nog Tweakers Gaming Live gewonnen. Voor ECV esports zal ik daarom tijdens toernooien en evenementen zelf nog competitief meedoen.”

Eén reactie

  1. I enjoy what you guys are usually up too. This kind of clever work and
    exposure! Keep up the awesome works guys I’ve added
    you guys to blogroll.