Het team krijgt vorm, de 21 jarige Lars Wiering is vanaf vandaag officieel gecontracteerd. Samen met Tim Verkeste vormen zij de eerste in de lijn der esporters die het shirt van ECV zullen dragen. Het spel Fortnite is nog steeds één van de populairste games in Nederland en ook de esports scene is zich aan het ontwikkelen.

Lars Wiering: “Ik ben trots op wat ik bereikt heb in de esports scene. Ik kijk uit naar de toekomst op het gebied van Fortnite! Ik kijk ook uit naar de samenwerking met ECV, laten we er een top tijd van maken.”

Jim Lehmann: “Ik ben erg blij met de aanwinst van Lars. Naast dat we een professionele speler op de PC hebben, hebben we nu ook een PS4 wereldtopper er bij. Door ons HERO Program toe te passen, kunnen we de volgende stap gaan zetten en staan we klaar in de startblokken om te gaan knallen met de toernooien van Epic Games.”

Volg Lars Wiering

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@cazorlahd_yt on edge today ? #fortnite #alpha #victoryroyale . – – – – – – – – – – @targus @finmaster_finance @logitechg

Een bericht gedeeld door ECV esports (@ecvesports) op