Hij stond al een tijd op de voorpagina en misschien heb je wel wat video’s van Tim voorbij zien komen. De nummer 1 van Nederland als het gaat om ranking binnen Fortnite. Recentelijk won hij samen met Jesper Deelman de Firstlook Fortnite celebrity deathmatch met bekende spelers als Yarasky en ander esports teams.  Tim heeft zijn esports contract getekend. Ja het is zo ver, ook Fortnite tillen we samen naar het volgende niveau. De toekomst van Fortnite kunnen een beetje vergelijken met FIFA in het verleden verteld Jim Lehmann, overall Fortnite divisie lead. Tim is de eerste in de reeks van spelers die we willen verbinden aan ECV en daarmee the next step zetten als het gaat om shooters in Nederland.

 

Tim Verkeste:
“Ik ben super blij wat ik tot nu toe heb bereikt binnen mijn esports carrière. Ik hoop dat ik gamers kan inspireren op de juiste manier en dit is voor mij het moment, vanaf nu gaan we next level!”

Volg Tim:
www.twitch.tv/ecv_tim
www.instagram.com/ecv_tim/
www.twitter.com/