Een financieel boekhoudsysteem in combinatie met een esports team dat samenwerkt met onder andere Ajax, AZ, Telstar en Fortuna Sittard. Het lijkt een onwaarschijnlijke combinatie, maar niets is minder waar. Richard Klijn (FinMaster B.V.) en Sidney Lehmann (ECV esports) hebben deze unieke samenwerking gerealiseerd. Doel is om de krachten te bundelen en beide bedrijven kenbaar en groots te maken.

FinMaster is een zeer stabiel en gemakkelijk online boekhoudprogramma speciaal voor de ondernemer. Het biedt de mogelijkheid om de financiële- en verkoopadministratie met een aantal modules compleet te kunnen uitvoeren. Het programma is te koppelen aan allerlei systemen en de kern ligt tussen het scheiden van de registratie, betalingen en het boekhouden zelf. FinMaster is een applicatie dat absoluut kan concurreren met de ‘grote jongens’ in deze wereld.

ECV esports is al ruim 10 jaar actief binnen de esports en een begrip in de game industrie. Zij laat gamers zich ontwikkelen tot professionals middels de verantwoord gamen formule en heeft inmiddels gamers actief in de edivisie van AZ, Ajax, Telstar en Fortuna Sittard. Sinds augustus van dit jaar heeft het team de beste Playstationsspeler ter wereld voorgebracht uit 20 miljoen spelers. Daarnaast biedt ECV esports een totaalpakket aan voor gamers, brand of organisatie van social invulling tot 1 op 1 trainingsprogramma’s.

Doordat Richard en Sidney beiden actief zijn in twee zeer uiteenlopende omgevingen zijn zij er van overtuigd elkaar hierbij juist verder te kunnen helpen. Het imago van FinMaster krijgt met de esports een snellere en hedendaagse boost en ECV esports kan door het gebruik van FinMaster tijd besparen met hun financiële administratie en daarmee de professionele gamers optimaal begeleiden en coachen.

https://www.finmaster.nl/