Met de promotie naar de Eredivisie is er voor Fortuna Sittard ook een directe plek vrij gekomen in de eDivisie. In de edivisie nemen verschillende esporters van alle 18 Eredivisieclubs het tegen elkaar op in de game FIFA. Net als in de ‘echte competitie’ kroont één van de clubs zich aan het eind van de rit tot kampioen. Voor Fortuna Sittard is deze gelegenheid het startsein om haar intrede te doen in de snelgroeiende wereld van esports.

Renzo Oemrawingh is sinds 3 februari dit jaar gecontracteerd bij ECV en vanaf nu onderdeel van het esports duo van Fortuna Sittard. ECV esports blijft Renzo en ook vanaf nu Diaro coachen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? Renzo Oemrawsingh tekent esports contract. Renzo heeft meerdere malen de top 100 behaald in FIFA17 & FIFA18

Een bericht gedeeld door ECV esports (@ecvesports) op

Reactie Sidney Lehmann, team manager ECV esports:

“Ik ben heel erg trots dat Renzo de stap heeft gemaakt om uit te komen binnen de Edivisie voor Fortuna Sittard. Renzo heeft er hard voor gewerkt, ik heb een ontzettende groei meegemaakt binnen zijn ontwikkeling. Dit is voor mij als team manager het bewijs dat we de juiste dingen doen, om talent te laten ontplooien. Ik wil ook Diaro Smith hierbij van harte welkom heten bij het team! Nick Verheijen en Jesse Smedts, nogmaals dank voor het vertrouwen, samen gaan wij er een fantastisch jaar van maken.”

https://www.fortunasittard.nl/nieuws/fortuna-sittard-presenteert-esports-duo

VOLG Fortuna Sittard Esports hier om op de hoogste te blijven