Dinsdag 4 september gaat in de boeken een historische dag voor ECV esports. De dag dat Dani Hagebeuk zich heeft getekend bij ECV esports. ECV esports zal optreden als managent en daarnaast de training en coaching verzorgen.

Dani is als esporter actief voor voetbalclub AFC Ajax. Afgelopen jaren is hij zeer succesvol geweest. Zo is hij inmiddels tweevoudig- en regerend kampioen van de eDivisie. Tevens was hij actief op verschillende internationale toernooien, waaronder tweemaal het wereldkampioenschap.

De eerste kennismaking met Dani gaat terug naar 2016. Als organisatoren van de ESWC-kwalificatie zijn wij in der tijd met Dani afgereisd naar het gelijknamig toernooi in Parijs.

Begin 2018 is ECV esports opnieuw benaderd door Dani en AFC Ajax om samen te werken. Met een persoonlijk actie plan, zijn wij vervolgens aan de slag gegaan. De principes van Verantwoorden Gamen, staan hierbij centraal.

Afgelopen maanden hebben alle partijen hard gewerkt om resultaten te behalen.

Hierbij het overzicht:

– Winst XBOX-competitie van de eDivisie.
– Winst algeheel kampioenschap eDivisie.
– Top 4 XBOX toernooi EA Sports Play-offs in Amsterdam.
– Top 8 XBOX op de FIFA eWorld Cup in London.