Zondag, Brussel, 28 graden en 16 zenuwachtige spelers. In Hotel Marin’s Red werd het eindelijk uitgevochten. Wie van de 16 spelers waren de 4 absolute helden die België mochten gaan vertegenwoordigen. Stefano was meer dan warm van de dag ervoor bij RSC Anderlecht en gebrand om zijn plaats in het nationale team te bemachtigen. De groepfase waren wederom geen enkel probleem voor de rammer uit Houthalen en de kwartfinale zou de lastigste pot van zijn weekend worden. Bryan Moeyaert, de Belgische legende, meervoudig kampioen. Na 2 spannende potten kwam Stefano als winnaar uit de strijd en mocht hij als eerste Belg ooit een rood shirt aantrekken.

Aanstaande zaterdag speelt België in Parijs tegen Frankrijk! Inmiddels heeft het nieuws meerdere kranten en landen weten te behalen dat ook België een team van 4 spelers heeft, om de strijd aan te gaan met de andere landen.

TEAM: