Vorig jaar werd de kleine grote baas de absolute nummer 1 in het selectie toernooi van RSC Anderlecht. De tijd waar zij op zoek waren naar een esporter voor de club. Eén jaar later is hij terug, afgelopen zaterdag was het tijd voor Hello Bank FIFA Masters, in het stadion van RSC Anderlecht. De groepsfase verliep sterk met een 5-0 / 4-0 / 4-1 overwinning. Meteen daarna, de kwartifinale waarin hij in een best of 3 Benjamin Bienaert met een eerste game  6-0 RQ en steady 2e game versloeg om Kay Deto Wollin (Manchester City) tegen te komen. Kay verloor de finale op het WK van Huge Gorrilla en is tevens gekwalificeerd voor de play offs in Amsterdam. Het zou zelfs een mogelijkheid kunnen zijn ze elkaar tegenkomen in Amsterdam. De game was van absoluut wereldniveau waarin de heren elkaar geen enkele centimeter ruimte gaven. Stefano wist in tegenstelling tot Deto wel zijn kansen ze benutten in de best of 3 met 2-1 in games. De grote finale was daar, Ali Riza Aygün (PSV) vs Stefano Pinna. Stefano was al warm van de strijd tegen Deto en wist zijn speelstijl toe te passen om ook Ali het leven zuur te maken. 2-0 in games was meer dan genoeg om de best of three te winnen en wederom de titel pakken bij RSC Anderlecht.