Dankzij een fantastische reeks van AZ op het echte veld, mag Aristote het opnemen tegen Jaey Daalhuisen. Jeay komt uit voor Feyenoord als eerste esporter. AZ heeft de grote finale van de KNVB Beker behaald. Aanstaande zondag is het AZ – Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. Net als vorig jaar wordt eerst de finale wedstrijd digitaal gespeeld, in de studio van Endemol.

De teams zijn 85 rated, wat betekend dat beide esporters spelen met de echte spelers van de teams. Vorig jaar wist Aristote te winnen van Paskie Rokus die uitkwam voor Vitesse. Gaat hij de 2e editie back 2 back binnenslepen?

Vrijdag 20 april om 12:00 is de live uitzending van de wedstrijd op FOX Sports 1

 

Wie pakt de #ebeker? @jaeydaalhuisen of @aristotendunu? vrijdag 12:00 uur op FOX Sports en 48 uur later op YouTube? @e_feyenoord @ecvesports #edivisie #knvb #azfey #fifa18

Een bericht gedeeld door Offici├źle eDivisie account (@edivisie) op