Woensdagavond 19:00 begon het toernooi voor de 128 deelnemers. Gamers, die dé nieuwe esporter van Telstar willen worden. Renzo Oemrawsingh was één van die strijders en normaal gesproken speelt hij FIFA op de Xbox.  Maar.. ook op de Playstation wist hij de competitie voor te blijven en scheef het event op zijn naam. De top 8 van het online toernooi is gekwalificeerd voor de offline finale op vrijdag 6 april. Telstar speelt die dag om 20:00 tegen Jong PSV thuis en de deelnemers zijn daar natuurlijk bij.

Begin februari tekende de Hoornaar bij ECV zijn esporters contract. Binnen een betrekkelijk korte periode boekt Renzo zijn 2e overwinning.

 

Renzo over zijn overwinning:

Dusss… Eventjes vertellen wat er is gebeurd én wat er gaat gebeuren. s/o naar kapster @tirza.sas, je mag me weer knippen zo te zien? @telstar1963nv tot vrijdag!?

Een bericht gedeeld door Renzo Oemrawsingh (@renzos1ngh) op