De opvolger van Esports Day staat voor de deur, en dit jaar is een van de oprichters van ECV, spreker op het evenement.  Niemand minder dan Jim Lehmann verteld over zijn rol bij The Arcade in Amsterdam en de groei van esports die is doorgemaakt in de afgelopen decennia.

Kaarten zijn te verkrijgen via deze link.

 

 

Afgelopen week was ECV tevens te gast bij sportvereniging De Valken. Op de jaarlijkse sponsoravond werd Jim uitgenodigd om de ondernemers in de regio bekend te maken met het fenomeen esports en de verdienmodellen achter het concept. Middels onze partner Van Diepen van der Kroef, werd de avond mogelijk gemaakt.

Wat is ESPORTSX2018?

EsportsXperts is hét community platform rondom de commerciële ontwikkelingen en marketingkansen die esports in Nederland te bieden heeft. Wij brengen experts samen en delen inzichten om jou te helpen bij de strategische keuzes rondom esports. 

Esports is een wereld van ongekende mogelijkheden die jij als professional niet mag missen. Meld je daarom aan voor de EsportsX Business Updates én kom op 30 mei naar EsportsX 2018!