Alkmaar ECV Skybox – iiyama tekent voor ECV en verzorgt vanaf heden de beeldschermen voor de esporters. iiyama is één van meest toonaangevende fabrikanten van computermonitoren. Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en gebruikerscomfort zijn van cruciaal belang voor de ontwikkeling van iiyama-producten, tevens de zaken die direct aansluiten bij wat ECV nodig heeft. De huidige esporters en die van de toekomst, zijn gegarandeerd van de beste beeldschermen om ultiem te presteren. 

Jeffry Pettinga – Sales Director Europe iiyama international

iiyama is trots om zo’n dynamische groep van professionele esporters spelers te mogen sponsoren. Door deze sponsoring met ECV beschikt iiyama over kennis van een team slimme jonge mensen met veel verstand van gaming en een goed inzicht in de aspecten van wat een goede gaming monitor maakt, waar we dankbaar gebruik van kunnen maken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij kijken uit naar een mooie toekomst samen met ECV en wij zijn blij dat we kunnen bijdrage aan hun succesvolle carrières als esporters.

Jim Lehmann

Ik ben blij dat we iiyama als partner van ECV mogen presenteren. Inmiddels heeft iiyama de skybox voorzien van de Gold Phoenix Curved monitoren wat er fantastisch uit ziet. iiyama is een merk wat bij ons past, wij willen alleen het beste voor onze esporters.