Het zit er op, finito, basta, klaar! Eindelijk kan er weer even opgelucht naar het weekend worden toegeleefd door de mannen. Arisote, Renzo en Stefano hebben in februari alle weekenden 40 potten FIFA gespeeld op het allerhoogste niveau.

Weekend League: Als je als gamer wil kwalificeren voor het officiële wereldkampioenschap is dat mogelijk middels het spelen van Weekend League. Iedere FIFA speler moet iedere week 40 potten spelen en zo veel als mogelijk winnen. De beste 64 van de wereld, op de playstation en de Xbox gaan door voor een van de offline toernooien van het WK.

De mannen hebben zich individueel bewezen middels eigen prestatie.


Renzo heeft een uiterst stabiele 4 weekenden gestreden op de Xbox en is net aan buiten de top 64 gevallen met een 83e plek. Met zijn 150 wins in een turbulente maand met veel gedoe in en om de gameplay en mogelijke methoden waarin spelers de regels probeerden te omzeilen is dit een een fantastische prestatie.

Aristote heeft zich niet weten te kwalificeren, maar is zijn laatste weekend is hij all out gegaan. Aristote is in week 9 de absolute nummer 1 van de wereld geworden met een weekend waarin hij 40 potjes wist te winnen. Wederom is dit een unieke prestatie wereldwijd met alle onduidelijkheden rondom de Xbox WL.

Stefano = beastmode de laatste maanden en heeft zich wederom gekwalificeerd voor zijn 2e offline EA FIFA toernooi. Met 2 x 40-0 op rij, is het beest uit België 23e van de wereld.  In April zullen wij als team afreizen naar de nu nog onbekende locatie waar het toernooi zich zal afspelen.