Alkmaar – Evale Ware tekent strategisch partnership. Evale Ware gaat de professionals van ECV eSports voorzien van kleding en samenwerken op het gebied van merchandising. Van links naar rechts: Aristote Ndunu esporter AZ, Sidney Lehmann eigenaar ECV eSports ,  Geerben Bleeker & Bati Akarsu eigenaren Evale Ware.

Bati Akarsu – De eSports scene wordt steeds bekender in Nederland en dat geldt dus ook voor ECV eSports. Dit is een innovatieve organisatie, die openstaat voor nieuwe ideeën. Jongeren die in de skybox van ECV eSports gamen, met het icoon Aristote Ndunu, zijn hier een voorbeeld van. Deze jongeren zijn hierdoor een fantastische ervaring rijker. Een prachtige en ruimdenkende organisatie dus! Wij zijn dan ook blij ECV eSports als partner te mogen hebben.

Geerben Bleeker – ECV eSports is een organisatie van deze tijd. Zo worden ze vertegenwoordigd in de eDivisie door eSporter Aristote Ndunu, een speler met veel groeimogelijkheden. Naast deze potentie draagt ECV eSports bij aan de maatschappij doormiddel van de stichting Verantwoord Gamen, deze stichting helpt gamers bewuster en verantwoordelijker om te gaan met hun game-gedrag en geeft voorlichting aan ouders over gamen. Deze insteek kunnen wij als Evale Ware alleen maar ondersteunen en wij zijn dus erg blij dat wij hier als partner van ECV eSports aan bij kunnen dragen.

Sidney Lehmann – Evale Ware past bij ECV, een bedrijf met ambitie en een motivatie om te groeien.  De naam is voortgekomen uit het woord elevator, een term die hoort bij ontwikkeling, groei en het werken naar het volgende niveau. Ik ben blij dat we Evale Ware mogen verwelkomen als partner en samen gaan werken aan de toekomst.