? esports, de term die een feit werd in de 2017. Een jaar wat is marked als historisch,  een boost in de Nederlandse industrie. De uitleg over wat wij als gamers doen werd ineens een stuk makkelijker op straat, bijna mainstream talk. ECV opende dit jaar haar deuren in het Stadion van AZ te Alkmaar. Een eigen skybox met de mogelijkheid om te trainen op een inspirerende locatie. Het uitzicht op het veld geeft een gevoel wat wij nog steeds niet echt kunnen beschrijven. Echt iets wat je zelf moet ervaren. Want, die mogelijkheid komt er aan!  

Natuurlijk! Aristote Ndunu, het grote voorbeeld. In 2016 begon hij zijn carrière binnen de ECV community, groeide door tot de esporter van AZ. Een rol model inmiddels voor velen. Sportief, nog altijd hard aan het werk om zijn opleiding af te ronden en strijd naast ex ECV eSports spelers binnen de nu al legendarische eDivisie. Ook hij heeft een rollercoaster meegemaakt met media aandacht wat voor en nadelen met zich meebrengt. “With great power comes great responsibility” 

Van FIFA tot Hearthstone, van StreetFighter tot Counter-strike, 1 ding is zeker, ECV is er bij. Wij kunnen met grote trots opschrijven dat we ieder jaar, ieder moment, ieder uur werken aan de volgende stap. 2018 wordt een jaar waar wij nog meer gamers laten zien dat een gezonde levensstijl belangrijk is als je wat wil bereiken in esports.

Wij bedanken HyperX en Targus voor hun steun en vertrouwen in de club. Jij als lezer, fan, supporter of vriend, bedankt voor jouw steun & passie.