ALKMAAR- ECV eSports heeft in de persruimte van AZ de overeenkomst getekend met Van Diepen van der Kroef Advocaten. Het advocatenkantoor is vanaf heden legal partner van de club.

Van Diepen Van der Kroef is een advocatenkantoor met ruim 80 advocaten met vijf vestigingen in Nederland. Ook heeft het kantoor verschillende internationale partners. Hierdoor is Van Diepen Van der Kroef in staat om haar klanten op bijna alle rechtsgebieden, zowel in binnen als in het buitenland, te voorzien van juridische en praktische adviezen van gespecialiseerde advocaten.

 

Nick Poggenklaas: “ECV eSports heeft dezelfde waarden als ons kantoor”

ECV eSports is marktleider in de Nederlandse eSportsmarkt. Bij ECV zijn ze constant bezig met nieuwe, maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het promoten van het concept ‘Verantwoord Gamen’. De advocaten van Van Diepen Van der Kroef staan, net als ECV, voor een hoge kwaliteit dienstverlening, ondernemerschap en een hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten en onze directe omgeving. Ik ben dan ook super enthousiast over de samenwerking met ECV!

 

Jim Lehmann: “Toekomst, we gaan vooruit”

Ik ben meer dan trots dat ik onze nieuwe partner, Van Diepen van der Kroef Advocaten, mag aankondigen. Een primeur in eSports landschap, een advocatenkantoor en eSports organisatie slaan de handen ineen. Wat een heerlijk gevoel om het te mogen vertellen, de groei die wij als organisatie meemaken schreeuwt om de juiste expertise op de juiste plaats. Samen werken we aan de toekomst en samen maken we eSports groot.