De ECV fan dag komt er aan!

In de afgelopen periode heeft de community van ECV eSports een sterke groei doorgemaakt. Elke dag, melden gamers zich aan bij één van de game community’s.  Als bestuur van ECV eSports, vinden wij het belangrijk dat community’s in contact staan met elkaar. Daarom organiseren wij een event waar je elkaar beter kan leren kennen en lekker een potje kan gamen. Je kan spelen tegen of met de professionals en je kan laten zien wat jij in huis hebt.

Hoe kan je er bij zijn?

De fan dag is toegankelijk voor iedereen die onderdeel is van één van de community’s van ECV eSports!

  1. Aangemeld bij één van de ECV eSports community’s?
  2.  JA? Stuur dan een mail naar contact@ecvesports.nl en geef je favoriete game op.

Tijd: Aftrap 10:00

Locatie: AFAS Stadion

Dan zien we je op 28 oktober bij ons in de ECV skybox!

Eén reactie