Thomas Pol heeft zich gekwalificeerd voor Firstlook aanstaande zaterdag. Op het evenement in de Jaarbeurs wordt de WESG kwalificatie gehouden waar wederom wordt gestreden om een kwalificatie ticket. Om 10:00 start het toernooi, en alleen de winnaar aan het einde van de dag ontvangt toegang tot de grote WESG finales in Barcalona.

Benene

De WESG finale op Firstlook is voor mij het belangrijkste benelux event dit jaar, naast dat een tripje naar Barcelona op zichzelf al geweldig klinkt is het ook één van de kansen om mezelf op Europees niveau te laten zien. Daarom ga ik alles op alles zetten om op Firstlook 1e te worden.

Omdat de concurrentie bestaat uit de top van de benelux zal mijn voorbereiding cruciaal zijn! Tijdens een last hero standing (het format van de wesg finale) toernooi merkte ik al een aantal gaten in mijn lineup, hier zal ik samen met RobinDec de rest van de week nog hard aan moet werken om helemaal klaar te zijn voor zaterdag!

Prijzenpot in Barcalona $5.500.000