Jim Lehmann: Een half jaar geleden zijn we samen begonnen aan een hele nieuwe reis. Een samenwerking van een Voetbalclub en eSports organisatie, een unieke combinatie waar ik heel erg trots op ben. De gezamenlijke kracht versterkt de impact van eSports. Aristote komt van origine uit onze community en bewijst dat hij het DNA van ECV meeneemt naar AZ.

De afgelopen maanden waren een rollercoaster van media aandacht en een fantastische periode waarin mooie resultaten zijn behaald. De KNVB eBeker, de hoofdprijs winnen bij Heracles Almelo en de grote prijs pakken op Dutch Comic Con. Ik wil niet alleen AZ bedanken maar ook onze huidige partners, Targus en Hyperx, die het mogelijk maken om de groei in eSports te realiseren. Samen gaan we de komende periode nog meer mooie nieuwe projecten realiseren.

Eenhoorn: ‘Competitieve gamer’
“Met Aristote hebben we een competitieve gamer in huis die ons op elk online-platform goed kan vertegenwoordigen”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Daarnaast heeft hij bewezen perfect binnen de kernwaarden van onze club te passen.”

Eenhoorn: “Door zijn streams live uit te zenden op Twitch en door zijn aanwezigheid in het stadion op wedstrijddagen, zorgt Aristote ook nog eens voor een verbinding tussen de club en de jonge AZ-fan. Wij zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract met deze club heeft verlengd. De samenwerking met ECV eSports waarborgt dat Aristote de professionele begeleiding krijgt die nodig is om topprestaties neer te zetten.”

http://www.az.nl/nieuws/az-verlengt-met-esporter-aristote/