Dit weekend speelt Bram mee met het Street Fighter toernooi op het grote EGX in Birmingham. Hiruko heeft inmiddels aardig wat vlieguren er op zitten en internationale ervaring opgedaan de laatste maanden.

Bram “Hiruko”van Riessen over het toernooi in Engeland

Ik hoop uit m’n hellpool te komen op vrijdag, er zijn drie goede spelers in mijn pool, in totaal gaan er 2 door naar de zondag ? Go1 uit Japan, Hurricane uit de UK en Ginodacampo ook uit UK Vooral de eerste twee zijn killers.Het zijn twee spelers die kwalitatief echt sterk zijn, maar ik ben goed in de underdogrol ?Ik heb de laatste dagen vooral op gameplan en matchupspecifieke verbeteringen getraind. Ook consistency, op ranked bijvoorbeeld focus blijven houden in lange streaks. Heb nu meer dat ik sets solid blijf spelen, ook na een loss. Winstreaks van 20+ games zijn niet zeldzaam nu.