ALKMAAR- Bram van Riessen, beter bekend als “Hiruko”, heeft afgelopen maandag zijn handtekening gezet onder het eSporters contract bij ECV eSports. De 21 jarige Street Fighter speler heeft zich de afgelopen periode meerdere keren geplaatst in de top 16 van verschillende Europese toernooien en is 9e van de 250 man geworden bij de qualifier van Red Bull Kumite. Vanaf heden is Bram onderdeel van het professionele team van ECV eSports.

5 en 6 Augustus komt Bram met Ibuki in actie op Fightclub NRW in Duitsland, Keulen.

Foto: Bram van Riessen – Visualize B.V.

Bram “Hiruko” van Riessen

Het afgelopen jaar heb ik tijdens het fulltime afstuderen voor mijn opleiding meegedaan aan de meeste Europese CPT (Capcom Pro Tour) toernooien. Daarbij plaatste ik relatief hoog (top 32 of top 16). Nu ik klaar ben met mijn opleiding wil ik alles op alles zetten om consistent hoger te plaatsen in de internationale esports.

 

Foto: Mike de Jongh – Red Bull Kumite

Reactie manager: Mike De Jongh

Als manager ben ik ben ontzettend blij met de toevoeging van Bram “Hiruko” van Riessen aan ons professionele roster. Vanaf de dag dat ik hem heb zien spelen bij AFK Rotterdam, zag ik dat hij ontzettend veel talent had. Ik heb hem gescout om ons team bij ECVeSports te versterken. Het is gebleken dat dit een goede aanwinst was, hij liet zien dat hij heel goed met de top mee kan doen, en heeft zichzelf in korte tijd, doormiddel van hoge noteringen op events, op de Europese kaart gezet. Ik denk dat Bram zeker kans maakt om tot een van ’s werelds beste spelers uit te groeien, en dankzij deze samenwerking zullen wij hem hierbij begeleiden en ondersteunen om dit te bereiken.