Vandaag stellen we met groot genoegen twee nieuwe academy esporters aan je voor. Deze heren zijn vanaf heden te volgen via onze centrale social media kanalen waarin updates worden meegenomen over de ontwikkelingen van Thomas en Lode.

Hee! Ik ben Thomas “benene” Pol.

Ik kom uit Almelo en ben 20 jaartjes jong.

Zo’n twee jaar geleden ben ik Hearthstone gaan spelen, casual met standaard kaarten kon ik toen met een beetje geluk die rank 15 binnenslepen aan het eind van een season. Sinds ongeveer een jaar geleden ben ik het serieuzer gaan oppakken door er meer tijd in te steken, dit betaalde zich uit met (hoge) legend finishes en goede resultaten in open cups. Om beter te worden en te kunnen oefenen met spelers die ook graag goede resultaten halen ben ik voor ECV gaan spelen. Hier heb ik ook geen moment spijt van gehad, door de awesome teammates is de sfeer altijd goed en iedereen staat altijd klaar om elkaar te helpen met practice en advies.

Buiten Hearthstone ben ik gek op voetbal, naast zelf spelen geef ik daarom ook training aan een jeugdteam bij de plaatselijke voetbalclub. Wekelijks ga ik ook minimaal 1 keer hardlopen, misschien dat ik zo in de komende jaren een triatlon kan gaan lopen wat fantastisch zou zijn! In het komende jaar ga ik me vooral focussen op toernooien in de Benelux, door hier consistent goede resultaten neer te zetten hoop ik daarna door te kunnen groeien om in Internationale toernooien ook goede resultaten neer te zetten!

Yoyo, Ik ben Lode “Acidz” Bossuyt.

Ik kom uit Kortrijk ( Belgie ) en ben 20 jaar.

Momenteel studeer ik niet maar werk ik op een kantoor waar ik vacatures aan werkzoekende geef om ze zo weer nieuwe werkmogelijkheden aan te kunnen bieden.

Anderhalf jaar geleden ben ik door een vriend begonnen met het spelen van Hearthstone. Al snel kwam ik er achter dat de competitieve kant van Hearthstone mij aansprak. Daarom ben ik ook begonnen met het streamen van Hearthstone op mijn twitch kanaal. Ik stream nu al een jaar Hearthstone en probeer altijd met leuke en competitieve decks zo hoog mogelijk te ladderen.

Hierdoor heb ik een leuke community gekregen die mij support in mijn weg naar de Europese top. Ik organiseer daarom ook graag House cups voor mijn community om zo wat terug te geven voor alle support die ze mij hebben gegeven. Naast Hearthstone spelen houd ik er ook wel van om series te kijken zoals bijvoorbeeld “the walking dead”. Ik ben ECV eSports gejoined omdat ik hier goede practice partners heb en dat ik op mijn teammates kan bouwen als het gaat om advies over line-up’s en meta analyse. Ik hoop het komende jaar goede prestaties te kunnen leveren en mezelf naar een Europese top te kunnen krijgen samen met ECV eSports