“Targus en ECV eSports vernieuwen hun samenwerking die sinds 2014 bestaat”

Nederland, 6, juni 2017: Targus® EMEA., toonaangevend fabrikant van laptop-/ tablethoezen en aanverwante accessoires, kondigt vandaag zijn samenwerking aan met ECV eSports, die al sinds drie jaar loopt. Het is voor beide partijen, die hun strategische samenwerking willen versterken, logisch de samenwerking voort te zetten.

De talentvolle jonge gamers van ECV eSports worden sinds 2004 gescout en getraind om het beste uit hun eSports-carrière te halen. ECV eSports heeft verschillende prijzen behaald, onder andere Nederlandse kampioenen League of Legends en Nederlands kampioen FIFA in 2016. Daarnaast hebben ze verschillende internationale prijzen gewonnen en worden ze geprezen om hun professionalisme, “Verantwoord gamen” en talentontwikkeling. Door de groei in populariteit van eSports in Nederland wil ECV eSports het professionalisme van hun teams naar een hoger plan tillen.

Jim Lehmann – CEO van ECV eSports:

 ‘We presenteren als partners de vernieuwing van onze samenwerking. Vanaf nu is Targus een ‘strategisch partner’ die zorgt voor de beste gaming-rugzakken en -accessoires voor onze kampioenen, nu en in de toekomst. Onze gamers reizen iedere week naar verschillende evenementen en het is belangrijk dat ze spullen van hoogwaardige kwaliteit hebben, voor optimale stijl en comfort tijdens het reizen’

 ‘Targus is een partner waarop ik kan vertrouwen, een partner waarmee ik toekomstplannen kan maken en innovatieve projecten tot werkelijkheid kan maken. ECV eSports heeft een geweldige basis gelegd voor professionele gamers in Nederland en dit was zonder Targus niet gelukt. Door onze vernieuwde samenwerking weet ik zeker dat de toekomst nog mooier wordt. Ik bedank Wycher, Mona, David en Inara die dit mogelijk gemaakt hebben.”

 

Over Targus®

Sinds Targus meer dan 30 jaar geleden zijn eerste laptoptas ontwikkelde, is het bedrijf leider geweest op het gebied van accessoires voor mobiele computers voor zowel bedrijven als consumenten. Targus blijft op dit gebied innovatief met slimme, productiviteitsverhogende oplossingen waarmee de werknemers binnen een steeds veranderende werkomgeving altijd en overal op hun best kunnen presteren. De brede reeks producten van Targus; tassen, hoezen, dockingstations en randapparatuur voor computers, wordt ontwikkeld volgens toonaangevende, gepatenteerde technologieën en biedt de bescherming en connectiviteit die essentieel is in deze huidige, verbonden wereld. Het hoofdkantoor van Targus, betrouwbaar partner van midden- en kleinbedrijven en Fortune 100-bedrijven over de hele wereld, is gevestigd in Anaheim in Californië, en er zijn meer dan 45 kantoren over de hele wereld, en distributie geschiedt in meer dan 100 landen. Ga voor meer informatie naar http://www.targus.com

 

Volg ons op LinkedIn op LinkedIn.com/Targus en  Twitter.com/Targus.