Met frisse moed vertrokken wij vanuit alle hoeken van Nederland richting Sugarlan om daar de Overwatch competitie te gaan spelen.
We wisten van te voren welke teams er zouden komen en wisten enigszins wat er ons te wachten zou staan.
De competitie zou op zaterdag beginnen in plaats van op de vrijdag waardoor we de vrijdag tijd hadden om comfortabel te worden aan de setup. We merkte echter al op de vrijdag avond dat de internet connectie niet stabiel was maar we hoopte dat het over zou gaan voor de volgende dag. Na een concrete tijd te hebben gehad voor het begin van de competitie hebben we onze nachtrust gepakt.

De volgende dag hebben we een lange tijd moeten wachten op onze eerste match door internet problemen. Uiteindelijk hebben we na uren wachten een forfeit gekregen van de tegenstanders. Ook de volgende tegenstanders deden hetzelfde waardoor we na 6 uur  wachten nog geen enkele match hebben kunnen spelen. De technische problemen werden alleen maar erger tot zelfs geen internet de halve dag. Uiteindelijk konden we onze eerste match spelen met extreme lagg.
Deze match hebben we zonder problemen kunnen winnen. Hierna hebben we weer een lange tijd moeten wachten totdat we tegen het volgende team konden spelen.
Uiteindelijk konden we de upperbracket finales spelen en na een zege van 1-0 werden de internet problemen alleen maar erger en konden we de 2e map in de upperbracket finales niet finishen. Sinds dat moment is het internet er bijna alleen maar uitgeweest tot het moment op zondag dat we naar huis gingen.
De admin had besloten de competitie online voort te zetten vanuit huis. Deze week gaan we de upperbracket finale hervatten en vanuit daar verder spelen in de brackets.

Exacte dag en tijd communiceren we wanneer deze bekend worden gemaakt.