Persbericht:

HyperX en ECV eSports vernieuwen samenwerking

HyperX en ECV eSports zijn sinds 2013 partners en zetten in op een strategische samenwerking

 Amsterdam – 15 mei 2017 – Hyper X, onderdeel van Kingston Technology Company, en ECV eSports kondigen een intensivering van hun samenwerking aan. In 2013 sloegen HyperX en ECV eSports de handen voor het eerst ineen en onlangs werd deze samenwerking geprofessionaliseerd. Talentvolle gamers van ECV eSports krijgen hiermee van HyperX de hardware en game-accessoires die nodig zijn om op professioneel niveau te gamen.

ECV eSports scout en traint sinds 2004 talentvolle gamers om het maximale uit hun eSports-carrière te halen. Deze aanpak leverde onder andere de Nederlands kampioenen League of Legends en FIFA op. Daarnaast hebben ze verschillende internationale prijzen gewonnen. Door de groei in populariteit van eSports in Nederland, zocht ECV eSports naar een volgende stap in het professionaliseren van hun teams.

Door de strategische samenwerking met HyperX krijgt ECV eSports de beschikking over de beste gaming hardware en accessoires voor hun spelers. De hardware van HyperX garandeert de gamer snelheid, accuraatheid en betrouwbaarheid die nodig zijn om op professioneel niveau te gamen.

“HyperX is sinds het begin van onze samenwerking een belangrijke partner voor ons geweest”, zegt Jim Lehmann, CEO van ECV eSports. “Met de nieuwe hardware en gaming accessoires van HyperX kunnen we onze talenten de beste apparatuur bieden om alles uit hun eSports-carrière te halen. We zijn dan ook zeer blij met de geïntensiveerde samenwerking met HyperX.”

“Onze hardware en accessoires worden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele gamers”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager bij Kingston. “Wij zien dat de eSports-markt een flinke groei doormaakt en daarin willen wij bijdragen door de talenten van ECV eSports te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Met onze apparatuur kunnen ze groeien naar een hoog niveau en ECV eSports en HyperX vertegenwoordigen op een mondiaal podium.”

Voor meer informatie bezoek de HyperX website.

HyperX is te vinden op:

 

Over HyperX

HyperX® is onderdeel van Kingston Technology Company, de grootste onafhankelijke geheugenproducent ter wereld. HyperX is opgericht in 2002 en gevestigd in Fountain Valley, California, USA. Voor meer informatie bezoek www.kingston.com/us/memory/hyperx.