Road to Red Bull Kumite

De mannen trainen de komende paar weken hard door ter voorbereiding van een van de mooiste Street Fighter evenementen van het jaar. Nu de nieuwe patch eindelijk live is, kan iedereen nog net op tijd zich aanpassen aan de veranderingen. Het feit dat de patch zo lang op zich heeft laten wachten, en zo kort voor het event live is gegaan, is het natuurlijk de vraag hoe iedereen beïnvloed wordt hierdoor. Het is dus tijd om het lab in te gaan, en precies uit te vinden hoe het in de praktijk zit met de veranderingen. De veranderingen waren natuurlijk al bekend, maar in de praktijk is het vaak toch maar zien hoe het uitpakt. Zullen de mannen genoeg tijd hebben zich aan te passen ? De tijd zal het leren, het is immers nog maar 2 weken tot Red Bull Kumite. Gelukkig hebben onze SFV bazen hier al het vertrouwen in!

 

ECVeSports Junioren

Wat ook leuk is om te vermelden, is dat wij ook met de junioren ook mooie ontwikkelingen doormaken. Een van die ontwikkelingen is het tot stand brengen van Junioren teams. Dit houd in dat jeugdige spelers onder de 16 jaar, bij ons ook de kans krijgen zich te ontwikkelen in hun esports skills. We zijn van mening, dat, met de insteek van verantwoord gamen, ook de allerjongste met intresse in competetief gamen, de kans moeten krijgen zich te ontwikkelen. Zij zijn namelijk de volgende generatie gamers, en wat is er mooier dan hun te kunnen begeleiden naar het worden van een echte topspeler! Wanneer we praten over pro gamers, hebben we het vaak over talent. En ja, rauw talent is zeker nodig om tot topspeler uit te groeien. Maar hoe vind je dat talent voordat ze een zekere leeftijd hebben bereikt? Door ze op jonge leeftijd de kans te geven dit te ontwikkelen, en ze daarmee de kans geeft zich te laten zien! Wij kunnen met trots zeggen dat we het eerste Junioren team onder de 16 jaar in de Benelux hebben.

 

KNVB eBeker 2017

 

Wow!! 2-1 winnen van Vitesse en de KNVB eBeker overhandigd krijgen door 3 geweldige helden! @azalkmaar @ecvesports

Een bericht gedeeld door Aristote Ndunu (@aristotendunu) op

De beker is in handen, we hebben em, we got him. Naast het landskampioenschap, wat voortreffelijk door Dani Hagenbeuk eigen is gemaakt met een 17-0 zege was er nog maar één grote prijs, de officiële KNVB eBeker. Voor het eerst in de historie is er een FIFA versie van de fel begeerde Beker finale gespeeld. Paskie Rokus en Aristote zijn samen de battle aan gegaan voor de grote eer. De virtuele versie is gespeeld met de echte spelers van beide teams en dit keer dus geen FUT en geen Ronaldo in de spits. Een uniek moment om op televisie te ervaren hoe AZ de strijd aan ging met Vitesse en de eBeker mee naar huis nam.