Afgelopen zaterdag hebben 4 StreetFighter esporters de hele dag kunnen oefenen in de ECV Skybox. De heren mogen mee naar het grote event Red Bull Kumite. Over een paar weken zullen zij afreizen naar Parijs om daar tegen de absolute wereld top te strijden. We hebben Bram gevraagd of hij een persoonlijke reactie kon geven over zijn ervaring van afgelopen zaterdag.

Onder begeleiding van manager Michael de Jongh:

 

Bram “Hiruko”van Riessen

 

 

“Terry (x3Terror), Emanuelle (Charmingrogue), Paul (Heero) en ik (Hiruko) hebben van 10:00 tot 17:00 eindeloos tegen elkaar gespeeld ter voorbereiding het event: Red Bull Kumite te Parijs. Met meer dan genoeg Red Bull op voorraad hebben we talloze sets gespeeld in de skybox van het AZ Stadion. De training heeft mij goed voorbereid op verschillende match-ups door de verschillende characters die Terry en Emanuelle tevoorschijn haalde. Paul liet zien dat Urien nog steeds gevaarlijk kan zijn. De skybox is een perfecte plek om samen voortgang te boeken, er waren genoeg setups en met de nieuwe HyperX Cloud II op de oren was omgevingsgeluid geen issue. Ook was het interessant om meer te leren over Red Bull en goed om te horen dat de visie van Red Bull in lijn ligt met verantwoord gamen.”

 

Paul “HeeroNL“ van Dongen

Emanuelle “CharmingRogue“ Lo Presti