Overwatch 
Er komt een landencompetitie in Overwatch en de beste Overwatch speler van Nederland, ECV.Vizility die op dit moment nummer zes op de Europese ranglijst is, is ook genomineerd. Stem dus nu hier op hem om te zorgen dat hij ook Nederland mag vertegenwoordigen! Red Bull heeft zelfs deze week nog een artikel geschreven en heeft Jeffrey, onze sterspeler, gevraagd om input. Het publiek, de fans of beter gezegd, de community bepaalt wie er in het Nederlandse team zullen belanden. Er kunnen drie spelers worden gekozen, en daarmee worden door de drie chosen ones de andere drie spelers gekozen om zodoende de volledige line up van zes personen volmaakt te maken.

StreetFighter
We hebben deze week de aankondiging gedaan dat er vier spelers van ECV naar de Red Bull Kumite, wat ook in Parijs wordt gehouden, mogen afreizen, geheel verzorgd door Red Bull. Zet morgen rond 12 uur je stream aan en kijk mee hoe de mannen gezamenlijk trainen in de ECV Skybox.

Gears of War
De ECV community groeit en daarmee groeit ook de variatie in de games die we voeren. Volgende week zal een ECV eSports community team afreizen naar Parijs om te strijden om een prijzenpot van maar liefst 100.000 dollar.

FIFA
Marc van Grieken
Deze week is er een communitymanager gestart: Marc. We hebben Marc gevraagd om een kleine introductie:
“Mijn naam is Marc van Grieken, ik ben 30 jaar en kom uit Gouda. Fifa is een constante rode draad door mijn leven sinds 1996. Fifa is voor mij een manier om te ontspannen, met of zonder vrienden. Waar ik met andere spelletjes klaar ben na een aantal weken kan ik FIFA altijd wel lekker spelen. Als manager gaat het mijn taak zijn om jullie vragen te beantwoorden en support te bieden binnen de groeiende community. Tevens help ik bij het torganiseren van toernooien en sta ik net als ECV eSports achter verantwoord gamen. Denk hierbij vooral aan het combineren van studie, werk en sport. Bij deze alvast mijn dank aan ECV eSports voor de vertrouwen in mij.”

Aristote Ndunu
Waar moeten we beginnen, Aristote is on-fire. Deze week organiseerde de Rabobank al een fantastische dag waar Aristote samen met 400 kids in het AFAS stadion was. Op Koningsdag won hij met grote overtuiging van NEC met een 0-5 score en zaterdag komt de megaknaller: de offiële KNVB eBeker. Paskie Rokus zal hem opwachten en om 15:00 zal de strijd losbarsten op FOX sports en op twitch.tv/edivisie.