RABO VLOG YOU

Drukke week voor de held van Alkmaar. Vandaag was er aandacht van een hele berg kids uit de omgeving voor onze FIFA topatleet. De Rabobank organiseerde het Rabo Vlog You event in het AFAS Stadion. Aristote mocht op het podium voor 350 jonge enthousiastelingen vertellen hoe het voelt om de e-sporter van AZ te zijn. Hij vertelde zijn verhaal en aansluitend was er een meet en greet voor 25 winnaars. We hadden een grote verrassing in petto; de 25 winnaars mochten exclusief mee naar de ECV Skybox om even een kleine one-on-one battle te spelen.

E-DIVISIE

Aanstaande donderdag, jawel op Koningsdag, spelen we tegen NEC. Eén van de twee laatste wedstrijden binnen de E-Divisie waarin Aristote geen punt meer mag verliezen. Romano Jansen staat 10e op de ranglijst van de e-divisie.

E-BEKER

De grande finale en kers op de taart voor deze te gekke week. Aanstaande zaterdag, de uitzendtijd is nog onbekend, word de E-Beker gespeeld. Aristote speelt tegen de oud ECV speler en huidig esporter van Vitesse Paskie Rokus. Een fantastische voorproef op de beruchte bekerfinale van aankomende zondag, AZ – Vitesse in de Rotterdamse Kuip.