Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis is er vanaf heden een professioneel Overwatch team samengesteld. 6 professionele esporters van Nederlandse bodem vormen samen vanaf vandaag het team van ECV eSports. Het team heeft nu al 2 grote zegens op naam staan. De eerste op het event Frag O Matic, het grootste evenement uit België met 1000 deelnemers en recentelijk met grote overtuiging The Party met maar liefst 1200 deelnemers. Serieuze overwinningen behaald met grote overtuiging.

  

 


Team captain “Lucas Schoenmakers” 

Allereerst willen wij ECV eSports bedanken dat zij ons deze kans hebben gegeven. Het is iets waar wij als team, lang voor hebben gewerkt. Dat het harde werk op deze manier beloond wordt, is erg motiverend voor ons allemaal. Het echte werk gaat nu pas beginnen. Natuurlijk streven wij ernaar om onze eerste plek in de Benelux te behouden, maar onze focus ligt daarnaast voornamelijk op Europa. Wij streven ernaar om op Europees niveau mee te kunnen draaien met de tier 1 teams. We zijn hierbij al aardig op weg, zoals je kunt zien in onze wekelijkse Razer en ESL cups resultaten. Samen met de ondersteuning van ECV eSports zijn wij er zeker van dat wij dit naar een hoger niveau kunnen tillen, om zo ook de top -3 plekken te kunnen verwezenlijken.

 

https://www.instagram.com/vizility/

Jeffrey de Vries, Vizility

Hoi ik ben Jeffrey de Vries, beter bekend als Vizility en ik ben de Main DPS in het Overwatch team van ECV eSports! Wij hebben er veel zin in en gaan er hard tegenaan om één van de beste te worden in Europa!

 

https://www.instagram.com/officialjig/

Lucas Schoenmakers , JIG

Mijn naam is Lucas Schoenmakers, ik ben 20 jaar oud en kom uit Tilburg. Mijn rol in het team is voornamelijk DPS en Flex wanneer dit nodig is. Het is onwijs gaaf dat wij het eerste professionele team zijn in de Overwatch scene van Nederland. We gaan er samen met ECV eSports hard tegenaan om de beste in Europa te worden!

 

https://www.instagram.com/vizyrion/

Bart Klont, Vizyrion

Hoi ik ben Bart Klont 22 jaar en ik kom uit Grootegast, Groningen. Ik ben bij wijze van spreken opgevoed met gamen, denk hierbij aan spellen als Zelda en Mario. Ik speel Flex Off-tank voor het Overwatch team en ik kijk er erg naar uit om te presteren met dit team!

 

https://www.instagram.com/senseygaming/

Jay Visser, Sensey

Mijn naam is Jay Visser, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Winkel. Mijn rol in het team is de Main Tank. Naast gamen ben ik ook nog bezig met een hbo opleiding chemie. Het is een hele eer om deel uit te maken van het eerste Professionele team in de Nederlandse Overwatch scene. Het team en ik gaan er samen met ECV eSports voor om het beste team van Europa te worden!

 

https://www.instagram.com/sunny.nomad/

Ayaz Rachmadiev, Sundays

Hey Ayaz hier, ook wel bekend als Sunny! Ik ben de Flex Support van het team en ik game vanuit Nijmegen. Ik ben enorm gemotiveerd om met de jongens de Benelux op de kaart te gaan zetten als Overwatch team! We willen doelen stellen, en ambitieus door blijven groeien en dat allemaal terwijl we de plezier er in blijven houden. Dat is wat mijn doel is samen met het team.

 

https://www.instagram.com/thewrongnameOW/

Maikel Braat, TheWrongName

Ik ben Maikel Braat, 18 jaar oud. Ik ben de Main Support en de shotcaller voor het team. Voordat ik voor ECV speelde heb ik voor een aantal internationale teams gespeeld, maar ik heb er nu voor gekozen om met een volledig Nederlandse line-up te spelen. Samen met ECV eSports en mijn teammates, hoop ik de top van Europa te bereiken.