ECV staat bekend om haar eigen kweek, talent laten groeien, vanuit de community je droom waar maken. Het is ook niet gek dat er op dit moment 5 oud FIFA spelers van ECV onder contract staan bij de grote jongens uit de eredivisie.

 

Vanaf vandaag vult ECV het professionele team aan met talent uit eigen stal, Lev Vinken tekent voor het professionele team van ECV eSports. Samen met Jordy Hilterman & Aristote Ndunu vormen zij de trots van ECV op het gebied van FIFA. Lev is een jaar geleden gestart binnen de community en heeft zich opgewerkt naar een officieel contract. Lev is hierbij een groot voorbeeld dat iedere gamer met ambitie de top kan behalen met inzet, focus en balans. Met een leeftijd van 16 jaar is het van groot belang dat ook de thuis situatie snapt wat esports betekend voor Lev en de verantwoordelijkheid naar de club en fans. Onlangs heeft Lev in een 2 tegen 2 competitie op Dutch Comic Con laten zien dat hij bij de grote mannen van Nederland behoort.

Volg Lev via zijn social media:

Instagram – Levvinken
Twitter – LevVinken
Facebook – LevVinken