Dit weekend zijn 3 ECV eSporters aanwezig in de stad van de liefde. Samen vechten zij voor de Nederlandse trots op een Capcom Pro Tour premier, gehouden op het Ultimate Fighting Arena te Parijs. Emanuel, Bram en Terry heel veel succes mannen! Updates over de voortgang zijn te volgen via onze social media kanalen.

Deze week heb je wellicht een update voorbij zien komen over Olivier Hendriks. Olivier is een bekende League streamer en was speler van het Dutch College League team. De ambitieuze Olivier was op zoek naar meer uitdaging in de esports en ging in gesprek met ECV. De uitdaging is gevonden, vanaf vandaag, naast zijn carrière als streamer tevens onderdeel van ECV als League of Legends manager.

Olivier Hendriks:

Mijn naam is Olivier, beter bekend als Caught. Sinds afgelopen Reality heb ik actief samengewerkt met ECV als speler(DCL) en streamer. Zelf ben ik 20 jaar, streamer op Twitch en speel ik vrijwel alleen League. Een echte diehard natuurlijk. Naast dat studeer ik ook aan de Hogeschool Utrecht, waar ik in het derde jaar van de opleiding HBO-ICT zit. Nadat de samenwerking als speler gestopt is, zijn wij gaan kijken naar mogelijkheden binnen ECV. Hieruit kwam voort dat de management functie van League of Legends nog open was en dit trok natuurlijk mijn interesse. Mijn streven is om goede ervaring op te doen in de Nederlandse eSportsscene en zelf iets neer te zetten waar ik trots op kan zijn. Indien jullie vragen hebben, kunnen jullie mij altijd bereiken op Twitter, Facebook, Twitch of telefonisch.

Tijd voor FIFA en de update uit de e-Divisie met deze week 2 wedstrijden. Ajax – AZ uit en AZ – Roda JC. Beide wedstijden zijn inmiddels gespeeld waarin de trots van Alkmaar een einde heeft weten te maken aan de reeks verlies wedstrijden. Ajax was net te sterk waarin Aristote de wedstrijd sterk opende met een 0-1. Na in de eerste helf de 1-1  tegen te krijgen wis Dani toch nog de 2-1 te scoren in de 2e helft. Tom Heinen, Roda stond vandaag op het programma waarin wederom een spannende match niet in een winst maar een gelijk spel eindigde. Aristote is blij maar verre van tevreden voor nu, hard aan het werk voor de komende potten. 4 wedstrijden op het programma tot het einde van de competitie.