Tijd voor weekend en dus tijd voor een ECV weekly met de terugblik van de afgelopen week en informatie over de komende periode. We trappen deze keer niet af met FIFA maar verwelkomen een nieuwe aanwinst voor het Overwatch team. Sven Suanet aka Mahone stopt per direct bij het team en we willen Sven bedanken voor de korte maar krachtige periode waarin er een mooie zege op de naam van het team is komen te staan bij Frag-o-Matic.

Maikel “TheWrongName” Braat, de vervanger van Sven, wensen we heel veel succes en heten we welkom bij het beste team van de Benelux. Maikel komt binnen twee weken al in actie op The Party, waarin hij samen met het team ECV eSports zal vertegenwoordigen. Wie er niet zal zijn is Emanuele Lo Presti, geen StreetFighter op het jaarlijkse event in Eindhoven. Wat we wel kunnen vermelden is dat de professionele virtuele vechter van character is verwisseld. Na een hele lange periode te hebben gespeeld met Chun Li, heeft Emanuele gekozen om met Kolin verder te gaan. Dit heeft te maken met de aankomende patch van de game Street Fighter V. Emanuele en zijn teamgenoot Bram ‘Hiruko’ van Riessen komen binnenkort in actie in Parijs bij de Ultimate Fighting Arena.

Lev Vinken en Aristote Ndunu feliciteren we nogmaals met het behalen van de eerste plaats op het legendarische Dutch Comic Con. In de Jaarbeurs bleken de mannen de allerbeste te zijn van die dag. Helaas heeft Aristote afgelopen woensdag niet weten te winnen van FC Groningen en kijken we uit naar volgende wedstrijd op het programma tegen de nummer 1 van de e-Divisie: AFC Ajax Dani Hagbeuk. 15 april op The Party komen beide heren ook weer in actie.

FIFA School Cup in samenwerking met GamerCup organiseert een open FIFA toernooi waarin 100% van de prijs van het aangekochte ticket naar de prijzenpot gaat. De verkoop van de tickets is nog maar net gestart, dus haal je ticket snel hier (Fifa toernooi op The Party 15, ander ticket voor The Party 15 is niet nodig).

Een hele mooie vermelding is dat het Hearthstone ESL Benelux Summer championship is aangekondigd en Sjoesie automatisch is gekwalificeerd voor het toernooi, net als manager D3n0r. Ook Sjoesie is op The Party van de partij. Samen met meer dan 80 community leden, pro gamers en academy spelers zijn we niet onopgemerkt op The Party.