Aristote en Lev pakten gisteren de eerste prijs op het grote Dutch Comic Con georganiseerd door Pro Players. Dutch Comic Con is een groots evenement wat gericht is op comics, films, cartoons en natuurlijk games. Gezamenlijk waren zij dit weekend aanwezig met meerdere ECV e-sporters om te strijden voor eer en geldprijzen binnen twee verschillende toernooien, Hearthstone & FIFA17.

Reactie Lev Vinken:
“Op zaterdag lukte het me niet om de eerste prijs te pakken, helaas strandde ik in de kwartfinale tegen de winnaar van het toernooi Levi Frederique. Het was een best-of-3 waarin ik de eerste match pakte en helaas Levi de twee andere potten. Het was echt een gelijkwaardige wedstrijd waarin de bal gewoonweg goed viel voor Levi en niet voor mij.

Zondag was echt een hele andere dag met een 2-tegen-2 opzet. Aristote was die dag mijn teamgenoot. Er is veel samenwerking nodig om goed te kunnen presteren. Met Aristote heb ik gewoonweg een goede klik en dit is ook nog is ons eerste offline toernooi. We hebben online wel wat geoefend maar veel was het niet. Het voelde goed,  we waren rustig aan de bal en onze tactiek was: Weinig tegendoelpunten krijgen krijgen. We waren het enige team dat koos voor Paris Saint Germain en speelden ook nog is in een 4,5,1. Een opstelling waar de andere teams juist niet voor kozen, normaliter ga je voor een 4,4,2 of 4,3,3.  Het niveau was erg hoog en er speelden verschillende hoog aangeschreven e-sporters mee. We hebben zeker terecht gewonnen en het maximale uit onszelf gehaald.

We zijn trots op de eerste plek die we hebben behaald en de volgende keer dat je onze toppers in actie kunt zien is bij Pro players online en natuurlijk Aristote binnen de e-Divisie.